tag:blogger.com,1999:blog-9108002780828633867.post2433011736652289364..comments2022-10-22T12:56:54.052+02:00Comments on Pisarije Nekega Mandeljca: Tuje je predrago, svojega nimamo... mar res?Milliam http://www.blogger.com/profile/02058330357132226058noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9108002780828633867.post-80474855268810193112012-04-02T23:27:35.230+02:002012-04-02T23:27:35.230+02:00Hja, sicer je res, da je domače mogoče navidezno c...Hja, sicer je res, da je domače mogoče navidezno ceneje. Pa vendar... Ko sešteješ kako is prišel do sestavin (če imaš vrt al greš nekam zadevo nabrati), v kolikšne skrajnosti greš (da imaš le še svoje doma gojene prašiče namesto kupljenih) in konec koncev, koliko časa/vode/elektrike za to porabiš, kam kasneje shraniš kar si ustvaril... Ne vem kaj je ceneje: da kupiš v trgovini ali narediš sam. Sicer se tudi jaz vedno bolj nagibam v to smer, da si skuham "ta pravo" hrano, da vlagam, pripravljam omake... Ampak na koncu res ne vem kaj točno sem profitirala. Če delaš le zase se ne izplača, če delaš še za druge je za to potrebna že večja organizacija. Eden glavnih razlogov za moj navdih lastne "kuharije" je, da za sicer nižjo ceno in manj truda za isto zadevo (npr. marmelado) v trgovini, dobim doma vsaj kakšen vitamin in okus brez nenaravnih sestavin in zavedanje, da je delo lastnih rok, veselje ob tem... Pa si to lahko privoščim? <br />Se pa popolnoma strinjam o druženju s partnerjem v avtu - neprecenljivo!Walkabout femalehttps://www.blogger.com/profile/11632201645915170156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9108002780828633867.post-61405190624228726192012-03-08T14:04:30.428+01:002012-03-08T14:04:30.428+01:00Ah, kak izbran jezik. :) Podpišem, sam pekla pa vs...Ah, kak izbran jezik. :) Podpišem, sam pekla pa vseeno ne bom ... Se pa priporočam za kak hleb.Anonymousnoreply@blogger.com